Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry

dawid9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na moim kompie chodziły gry takie jak : NBA 2K11 , 2k10 , FEAR 2 , Oblivion , Tropico 3

Mój "Sprzęt" :

System Operacyjny : Microsoft Windows XP Professional SP2

Procesor : AMD Athlon 64 2200 MHz

Karta Graifczna : Radeon X300/X550/X1050 (256 MB)

Ram : 512 MB

Szukam gier , które wciągną na długie godziny , daje + za każdą normalną odpowiedź

Opublikowano

Fable zapomniane opowieści

Warcraft III

Armies of Exigo ( nie doceniona strategia podobna do warcrafta polecam )

age of empires ( wszystkie częśći )

speelforce

Kozacy

Sporo jest gier wypisałem kilka z nich :D

Opublikowano

Sprawdza.Był negatywny bo to mierzy jak będzie chodzić na full detalach.Podejrzewam że u ciebie na full detalach by się ścinały te gry

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Opublikowano

Sprawdza.Był negatywny bo to mierzy jak będzie chodzić na full detalach.Podejrzewam że u ciebie na full detalach by się ścinały te gry

no to jakim cudem na tej stronie pisze , że będzie mi działało Rainbow Six Vegas , a jak zainstalowałem to się nawet włączyć nie dało ?

Opublikowano

Armies of Exigo również polecam fajna strategia

Terraria xD lepsze wg mnie od minecrafta

może coś z tytułu Anno ? np Anno 1404 ? bardzo fajna gierka ekonomiczno-strategiczna

Portal 2 też fajna gra

Fallout 2 ? te wyścigi są super !!

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Co wy tu ku**a piszecie ? ! ? ? ! !

Jaki Gothic III ?!

Jaki Assasin ?!

Szczerze? Na takim gównie mało "dobrych" gier Ci pójdzie :( Musisz patrzeć na takie w stylu GTA San Andreas czy Gothic I / II (nie mówię, że są "nie dobre"!!). Te "nowsze" nie pójdą, a nawet jeśli to wątpię, że będziesz grał w pokaz slajdów... Za wysokie progi... Minimum: karta 512, 1GB RAMu i procek... Intel Pentium IV 3 GHz na przykład. Takie standardy teraz ;)

Opublikowano

Battle painters 2, gene rally, plants vs zombies, dune 2000, starcraft, warcraft(wszystkie czesci), kozacy, age of empires (wszystkie czesci), DSJ (wszystkie czesci), Frater, Project IGI, TTD Deluxe.

everythingfou - sprawdź to.

Gość malutki688
Opublikowano

mu online,bitwa o srodziemie I i II wraz z dodatkiem krol nazgul,cs :P,ETek,CoD 3,bf heroes:s jest duzo zajebistych gier w ktore mozes sobie pograc na tym sprzecie...

Opublikowano

Ściągnij sobie CS 1.6 lub War Rocka iprzejdź te 2 gry gwarantuje, że będziesz mieć zajęcie na długie godziny, bo tych gier nie da się przejść, ale serio cię wciągną, ja w war rocka gram już dobre 2 lata, a w CS 1.6 ok 2 miesiące i mi się nie nudzi, bo grasz przez internet, a więc nigdy nie wiadomo co przeciwnik zrobi i nie ma ciągle powtarzającego się ataku.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Polecam sprawdzać gry tą stronką:

http://www.yougamers.com/games/?mainnavi=true

Bardziej wiarygodna niż CYRI. ;)

Need for Speed: Underground 2, Most Wanted, Carbon; Portal, Portal 2; Minecraft. Resztę możesz sprawdzić na stronce, którą podałem. ;)

Opublikowano

[...]

Fallout 2 ? te wyścigi są super !!

Nie Fallout tylko Flatout. :>

Ja polecam Fable I i II. <3

rydah for life

Opublikowano

Hmm.. na długie godziny : Age of Empires III ... :D Albo Need for Speed - Carbon, Most Wanted - wciąga :P

Opublikowano

Ja proponuję spotkania ze znajomymi, zabawę na imprezach itp.

Ale jeśli bardzo uparty jesteś i we wakacje chcesz siedzieć w domu to wszelkiej maści RPG np. Gothic.

238626.jpg]
Opublikowano

Co wy tu ku**a piszecie ? ! ? ? ! !

Jaki Gothic III ?!

Jaki Assasin ?!

Szczerze? Na takim gównie mało "dobrych" gier Ci pójdzie :( Musisz patrzeć na takie w stylu GTA San Andreas czy Gothic I / II (nie mówię, że są "nie dobre"!!). Te "nowsze" nie pójdą, a nawet jeśli to wątpię, że będziesz grał w pokaz slajdów... Za wysokie progi... Minimum: karta 512, 1GB RAMu i procek... Intel Pentium IV 3 GHz na przykład. Takie standardy teraz ;)

gothic 3 u mnie działa bez żadnych większych ścin

Gothic 3, Disciples 2, Diablo 2, Frater, Pes 2009,2008.

Gothic 3 - grałem dość długo , disciples 2 - kiedyś grałem , ale nie przypadło do gustu

Diablo 2- grałem i się znudziło , PESY - wole FIFE

MinecraftDisciples II : Bunt Elfów

Minecraft - czasem jeszcze w niego pogrywam

Disciples 2 - nie przypadł mi do gustu

horesy 1,2,3,4.
\

grałem kiedyś i fajnie się grało ,

Fable zapomniane opowieści

Warcraft III

Armies of Exigo ( nie doceniona strategia podobna do warcrafta polecam )

age of empires ( wszystkie częśći )

speelforceKozacySporo jest gier wypisałem kilka z nich

we wszystkie te gry grałem i mi się poprostu znudziły

Armies of Exigo również polecam fajna strategiaTerraria lepsze wg mnie od minecraftamoże coś z tytułu Anno ? np Anno 1404 ? bardzo fajna gierka ekonomiczno-strategicznaPortal 2 też fajna graFallout 2 ? te wyścigi są super !!

Ja proponuję spotkania ze znajomymi, zabawę na imprezach itp.

Ale jeśli bardzo uparty jesteś i we wakacje chcesz siedzieć w domu to wszelkiej maści RPG np. Gothic.

mogę grać kiedy chcę zresztą i tak co wieczór pije lub chodze na imprezy ,

terraria na windows vista i wyżej bo trzeba NetFramework , Age of empires po przejściu z 10 razy mi się znudziła , a AOE grałem i się znudziło

Ściągnij sobie CS 1.6 lub War Rocka iprzejdź te 2 gry gwarantuje, że będziesz mieć zajęcie na długie godziny, bo tych gier nie da się przejść, ale serio cię wciągną, ja w war rocka gram już dobre 2 lata, a w CS 1.6 ok 2 miesiące i mi się nie nudzi, bo grasz przez internet, a więc nigdy nie wiadomo co przeciwnik zrobi i nie ma ciągle powtarzającego się ataku.

w WR kiedyś grałem , przestałem z powodu dużej ilości cziterów , teraz też zainstalowałem i widzę , że nic się nie zmieniło , w cs'a czasem gram

PROSZE o podawanie tytułów gier

Opublikowano

Zapraszam na tę stronę wybierasz gre i automatycznie pokazuje Ci czy gra pójdzie.

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

Tam jest cholernie wielka rozpiska gier więc coś znajdziesz na pewno.

A tak osobiście to

Polecam Rakion online (Dobra bijatyka)

Left4dead

Left4dead 2

Albo zacznij grac na emulatorze psx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...